Ferno Norden Norway AS er en av Norges største leverandører av spesialtilpassede biler

Siden oppstarten av Ferno Norden Norway har vi levert spesialtilpassede biler til både private og offentlige aktører. Ambulanser, politibiler, brannbiler, redningsbiler, motorsykler, varebiler m.m. tilpasses etter ønsker fra kunder.

Vi har flere leverandører av varsellys, arbeidslys og kupélys som vi kan velge fra når vi hjelper kunden med å finne den rette balansen til deres bruk. Vi fører gule, blå og hvite lys, lysbøyler med trafikkdirigering og lys med flere farger (gule/blå). Om du trenger lysbro, 360-grader eller retningsbestemte lys, så har vi utvalget og kompetanse til å montere. Vi monterer både synlige og skjulte lys.

Mange år med erfaring gjør at vi lett kan hjelpe kunden med gode løsninger som dekker kundens innredningsbehov. Vi vet hvor krevende og viktig det er å utnytte hver centimeter i bilen på best mulig måte. Om det er ambulanse, pengetransport eller fangetransport utarbeider vi den beste løsningen. Vi moterer lys- og sikkerhetsfilm der det er ønskelig.

Med egen dekoravdeling kan vi ta hele prosessen fra ny bil inn til bil klar til tjeneste. Ferno Norden Norway har bl.a. vært med på å utvikle/tilpasse dekor til politi, brann og ambulanse.