Om Ferno Norden

Ferno Norden gruppen ble etablert i 1979 og har vært i markedet i snart 40 år. Vi er en bedrift med markedsføring og salg av alle typer varslingsutstyr til kjøretøyer, samt montering av utstyr i spesialkjøretøyer og salg og service av utstyr innen akutt- og medisinteknikk.

For å understreke vår bevissthet på kvalitet ble vårt firma sertifisert i 1994 etter ISO9001. I 2007 ble vi også sertifisert etter miljøstandarden ISO14001 for å vise vårt fokus på miljøet. 

Geografisk er alle de nordiske land vårt hjemmemarked, men vi eksporterer også utenfor de nordiske land. Ferno Norden har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Vi har representanter i Island, Estland og Litauen. 
 
Vi satser på et assortert, oppdatert lager, service og utdannelse av brukere og eget personell. på Skoppum, i nærheten av Horten, har vi sentrallager for alle våre datterselskaper og dette gir våre kunder valgmulighet, rask og effektiv levering. Vi har et effektivt distribusjonssystem til alle nordiske land, samt at vi utfører fortollingene selv. Kravet til service og kvalitet er høyt hos de kundegrupper vi betjener. Derfor har vi produktgrupper av høyeste kvalitet. Service er et prioritert nøkkelord hos oss. Vår filosofi er å ha høy servicegrad på de produkter vi representerer. Vi er beredt til å løse alle oppgaver innen våre områder. 

Ferno Norden Norway AS er en del av Ferno Norden som er eid av RAC Group.

Andre selskaper i RAC Group: