Bestilling

Når du har gjort en bestilling hos oss, vil du motta en bekreftelse på e-post. Det er viktig at du sjekker nøye at du har bestilt riktige varer og at bekreftelsen samsvarer med din ordre.

Etter å ha mottatt ordrebekreftelsen vil du finne igjen din ordre under ikonet med dine initialer og "Mine ordre". Her ligger alle dine ordrer seg i kronologisk rekkefølge, med de nyeste øverst. Klikk deg så inn på ordren for å se varelinjene.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra leverandørene våre og opplagte prisfeil på produkter.

Vi gjør oppmerksom på at ikke alle våre produkter kan bestilles gjennom vår nettbutikk. De vil likevel være synlige, men mangle kjøpsknapp. Disse varene vil være merket med "Kontakt ordrekontoret". Ved kjøp av disse varene vil en egen frakt beregnes.

Har du spørsmål vedrørende bestilling, frakt, pris, søkeverktøy eller lignende, kan du ta kontakt med oss på en e-post. Adressen er fno@fernonorden.com. Alle henvendelser blir besvart fortløpende. Spørsmål sendt i helger og fridager vil ikke bli besvart før tidligst neste arbeidsdag.