Angrerett

Hos Ferno Norden Norway AS gjelder både forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Dette betyr at dersom det er feil på varen eller du angrer på et kjøp, kan du returnere varen innen 14 dager. Ved ønske om retur må du fylle ut angrerettskjemaet som du finner i ordrebekreftelsen eller her. Du bør også ta kontakt med oss på forhånd på tlf. 33 03 45 00 eller fno(alfakrøll)fernonorden.com slik at vi kan sende deg en returlapp. Da slipper du å betale returportoen selv hvis returen skyldes reklamasjon. Du må selv dekke portoen om du benytter deg av angreretten.

Husk! Du har ikke angrerett på varer som er spesiallaget utfra dine valg.

Varer returneres til:

Ferno Norden Norway AS
Innlaget 298
3185 Skoppum

Reklamasjonsrett

Om en vare er defekt eller skadet kan du reklamere på produktet. For å behandle din reklamasjon trenger vi: En beskrivelse av hva som er feil, eller hvordan mangelen/skaden oppstod. 2-3 tydelige bilder av produktet. Mangelen må komme tydelig på bildet/bildene. Vennligst send henvendelsen og bildet til e-postadresse: fno(alfakrøll)fernonorden.com

Dersom varen er blitt skadet under transport til utleveringspunkt er det viktig at skaden registerers og dokumenterers hos den som er ansvarlig for utlevering.

Vi betaler returporto under disse forholdene:

  • Varen er skadet
  • Du har fått feil vare
  • Du har fått varer du ikke har bestilt

Vi tar ikke ansvar for portoutgifter på returforsendelser som er sendt i retur uten å ha vært i kontakt med kundesenteret.